søndag den 14. oktober 2007

En Sithfyrste-værdig ideWow. Dansk Folkepart har fundet på noget, der er så monstrøst, at jeg er blevet lidt chokeret. Det er ellers et stykke tid siden.

Partiledelsen har i en periode screenet medlemmernes kommunikation for helt uhyrlige udsagn og ideer og dermed taget nogle crazy ting i opløbet, men i dag var der en tanke, der slap uden om ondskabsmåleren og loony-filteret og fik en officiel afsender i integrationsordfører Jesper Langballe. Måske var den off the chart?
DF's ide: At tvangsfjerne de børn, der har fået psykiske problemer på grund af livet i asylcentrene. Og det er et liv, som er et resultat af ... DF's politik.

Så kan familierne lære det.

"Det er jo aldrig særlig rart, når forældre vanrøgter eller mishandler deres børn," sagde Jesper Langballe på TV2 i dag.

Kunne de 100.000, der demonstrerede for at redde sig nogle håndører for fjorten dage siden overveje, om man kunne tage en tur til? Måske kunne man denne gang redde nogle børn.

5 kommentarer:

Anonym sagde ...

Uh, det er når sådan noget bliver sagt og sker - at jeg næsten ikke kan holde ud at leve i dette her land... Jeg er med på en demonstration!

Anonym sagde ...

Jeg er enig med Anna. Hvor ondsindet! Hvorfor er altid de moralsk svag der styr?

Anonym sagde ...

Ja, tænk engang! Et sådan problem opstår kun når Danmark insisterer på ikke at give syge og forfulgte mennesker asyl, så FN igen må minde om at man ikke kan sende folk hjem hvis de dør af det...Så er de udvist, men kan ikke hjemsendes.

Og så kommer de til at vente. Og vente. Og vente...indtil de raske er blevet syge, og de syge begår selvmord og børnene nu åbenbart skal tvangsfjernes.

Kunne man ikke bare give forældrene asyl, behandling og mulighed for at skabe et nyt liv fra start af? Så var der måske en chance for at de unger fik det godt?

Anonym sagde ...

Anne, du ville jo umiddelbart så gøre plads til nogen der virkelig havde brug for det ?

Michael, fordi ellers ville alt jo være lyserødt. iflg filmen Matrix ville folk så ikke kunne producere strøm.
ps. vil gerne mindre dig om hvorfor den tidligere regering blev væltet?

Kara, nej og det siger vel sig selv ?
vi har et organ ( uafhængigt ) som prøver at sortere dem fra som virkelig har brug for asyl, og dem som ( bare ) gerne vil have bedre velfærd. Der er jo en årsag til at alle lande ikke har åbne grænser.

til sidst. jeg er enig med at forholdene ikke er optimale, det skal der arbejdes på. men husk nu at være realitiske ting skal altså hænge sammen.

god demo

Chris sagde ...

Hej "Karen" - tjek evt. bloggen fra d. 15. om de planer folk er i stand til at lægge bare for at få lov at opleve det fantastiske skandinaviske efterår.