tirsdag den 23. oktober 2007

First Bank of UgandaJeg kan godt lide spam. Jeg fortryder det altid, når jeg har slettet mine spam-mails.

De ting folk tilbyder er så besynderlige. Større, længere ... de der ting kan man forstå. Men hvorfor MERE sæd? Hvor meget skal der til? Jeg har lagt mærke til, at alle mennesker i København kører rundt i en slags lastbiler for tiden, og man kan også få Doc Martens igen og det er blevet okay at drikke Campari. Men enorme strømme af sæd? Hvem fandt på det?

Sproget i spam er fascinerende. Der er noget rørende over personlige opfordringer til at eksperimentere med ukendte produkter og ikke-testede medikamenter i breve, der er fulde af scramblet tekst. Et digt eller en versestump fra bibelen før og efter brødteksten, så mit spamfilter bliver overlistet. Ordet penis skrevet "p*e*n*i23334*s". Det udtrykker en livsbekræftende tillid til, at budskabet nok skal trænge igennem, så længe det blot er stærkt nok.

3 kommentarer:

Anonym sagde ...

Hmmm....4 liter er ikke npk hvis man er narhval..man skal huske at skylle den forriges besøgende sæd ud, ellers bliver det blandet afkom, og det siger Pia K ikke går.

I'm back, ses vi torsdag?

Conte..

PS: dagens citat fra Greven: Mennesker der spiser Heinz på pasta og NYDER det lever i gastronomisk mørke!!! (på spansk oscuridad gastronomica!!!)

Chris sagde ...

Yeah. Man kunne næsten sige sig selv, at du bare VENTEDE på en chance for at komme af med den der narhval-historie, greve.

Anonym sagde ...

Part-time job offer...