tirsdag den 30. oktober 2007

Frequently Asked QuestionsStejl Fart har nu været online i én måned.
Men det har været så hektisk og tilfredsstillende en måned, at det ikke føles som meget mere end tre, måske tre en halv, uge.

På baggrund af respons om siden har vi udarbejdet en FAQ.

FAQ

Q: Findes The Bizzle?
A: The Bizzle findes. Han har bare næsten ikke lavet noget. Endnu!

Q: Siden er noget rod, er den ikke? Så hvad skal det forestille at handle om?
A: Aktuelle sociale og kulturelle temaer i tekst og tegninger serveret som en vag form for satire, der består af 65% kulturkritik, 5% politisk indsigt og så kæphest, begrejstring, vrede og bitterhed for resten.

Q: Bliver du og The Bizzle glade, hvis man fx kender jer og så møder jer og så siger man: "Hey, jeg synes, siden er sjov/god?"
A: Nej! - Men det ville til gengæld være sejt, hvis alle bare skrev en masse kommentarer på siden, så vi ku få gang i den der ping-pong-ting mellem læser og forfatter, hvor det tegnede bliver et mellemlag på samme måde som osten i en mad med sennep, ost og pølse.

Q: Hvis den der ping-pong-ting skal virke, skal Chris så ikke begynde at lægge sine tegne-overvejelser ud lidt tidligere end aftenen før deadline?
A: Jo. Det er noget vi arbejder på at forbedre. På tirsdag skal Chris fx aflevere en tegning af en sæl, så dén debat kan i princippet begynde lige nu.

Q: Er det sandt, at Stejl Fart er blevet interviewet af Simon Petersen til Seriejournalen, en meget prestigiøs hjemmeside for tegneserieweirdos?
A: Ja. Det ligger her.

1 kommentar:

The Bizzle sagde ...

Jeg har nu for anden gang på to uger haft Celine Dion i tankerne, mens jeg prøvede at falde i søvn.

Første gang var det, da jeg ikke kunne sove. Jeg kom til at høre "My heart will go on" inde i hovedet. Og det var ikke engang det mest chokerende. Det mest chokerende var, at jeg kunne TEKSTEN. Det anede jeg ikke.

Nåmen, denne gang var det hele mere konkret. Jeg drømte, at jeg spillede poker med Céline. Heads-up. Og hver gang jeg prøvede at bluffe, gik hun all-in. Det endte med, at hun vandt.

Og så begyndte hun at synge "My heart will go on".

Jeg bliver nødt til at skifte sengetøj snart.