lørdag den 20. oktober 2007

Information, fedt, lyd

Den oprindelige titel var "Rapport fra musikindustriens fedtlag", og jeg synes, det lød bedre. Men debatredaktører afskyr overskrifter, som de ikke selv har fundet på, så jeg skulle nok have holdt mig til den overskrift, de endte med, og så ville de have fundet på min. Anyways. Jeg har kastet mig ind i kampen for at frelse pladeindustrien. Følg linket. http://information.dk/148666

Reglen er, at alle blogs skal illustreres. Hm. Vi tager "Frisøren" - en tegneserie, der kun har været trykt i et obskurt gratisblad.

4 kommentarer:

Anonym sagde ...

Jeg læste lige det der med musikken og skummende pladeselskaber. Det er faktisk ikke et emne jeg tænker dybt over hver dag, men tak for skrivet. Mine øreklapper (burde måske være øjeklapper) har fået en een grad større vinkling. Det er jo osse sådan, at uden pladeselskaberne ville meget musik være usynligt for os jævne mennesker.
Mvh William

Hr. T.H. sagde ...

Fint indlæg i Informeren. Har kommenteret kommentaren på din kommentar ...

Chris sagde ...

Tak, Hr. T.H. - Jeg føler, at jeg er blevet forsvaret i en virtuel skolegård mod en større dreng. En ordbølle. (Det han skrev om trance-scenen var nu ellers interessant. Jeg gad godt leve af at rejse verden rundt og spille på klubber ... især når det er så koldt).

Hr. T.H. sagde ...

Nå ja, han trængte bare til at blive sat på plads. Jeg ser det som en opdragende aktion, for hans egen skyld: Hans debatform fratager ham retten til at blive taget seriøst. Og så er han oven i hatten jyde. Nederen, der.