mandag den 29. oktober 2007

Nuancer. Nej!Ny stribe, netop afsendt. Der blev ikke plads til nuancer.
Det fungerer heller ikke med nuancer.
Ikke når der skal være plads til en barnevampyr og en zombiefisk - hvad dét så end skulle forestille - og en fyr, der lidt ligner Søren Espersen. Selv om jeg sad og kiggede på et billede af Valéry Giscard d'Estaing, da jeg lavede den. Nogle gange er der virkelig slet ingen øje-hjerne-blyant -koordinering. Og DF fylder alt for meget i mit sind.

Nå men, jeg kunne ellers have nævnt en nuance til (de øvrige står i bloggen fra i går, og i dén er der også en henvisning til et sted, hvor der er meget mere styr på det, som igen henviser til et sted, hvor der er sindssygt meget styr på nuancerne):

Videnskabsministeren! Vil vi gerne beholde en videnskabsminister, som er i stand til at blære sig med at have afsat 70 mio. (over fem år) til et klimauniversitet på Grønland, mens han på samme tid er gået olie-crazy og sætter 230 mio. af til (frem til 2010) at få fingrene i Nordpolen, så vi kan suge den tør for fossilt brændsel?

Hey, for resten: Fogh taber valget. Det er dagens valgprognose. Der er ikke specielt stor forskel på Helle T. og Fogh og på deres produkt, og så vil vælgerne tænke: Fogh uden bryster? Eller med? Med.

Nej, sorry, det lyder grimt. Undskyld. Vælgerne vil tænke, at vi skal have en kvindelig statsminister. Fordi det skal vi. Det er på tide. Og hvis hun ligner Fogh, så er det mest cool. Med bryster.

Det fede vil i så fald være, at sosserne trækker nogle mere progressive typer med sig ind i magtens mørke kerne.

Ingen kommentarer: