onsdag den 28. november 2007

Meget stort papir

Sad med et virkelig stort stykke papir i går og tænkte: Hey. Jeg tegner på det i én time, og hvis jeg så fotograferer tegningen en gang hvert andet minut, mens arbejdet foregår, kan jeg lave det til en film.

Og det her er resultatet. Man kan godt se, at jeg mistede entusiasmen på et tidspunkt. Filmen er også kun 30 sekunder lang.

Jeg kunne jo konstatere, at det ingen betydning havde, at papiret var helt enormt stort ... ud over, at jeg flere gange var ved at falde ned af stolen, da jeg fotograferede det undervejs. Mine tegninger bliver tilsyneladende ens, uanset om jeg bruger gigantiske køkkenrulletykke hærværkstusser med heldækkende maling på enorme flader af papir, eller mikrofine tynde fe-kuglepenne på bagsiden af visitkort. Too bad.Ingen kommentarer: