tirsdag den 20. november 2007

Tegnet mad

Brainede over indholdet i fredagens helsidestegneserie, og fandt på 20 ting. En af dem var temaet "tegninger af mad".

Mad er svært at tegne, så det ser appetitligt ud, men det er så fedt, når det gør. Det er det samme med tegninger af sex eller tegninger af folk, der peger ud mod beskueren.

De flamske mestre elskede at male stillebener af mad, men det så altid lidt slimy ud, selv om det til gengæld var fotorealistisk tjekket. Nogle af de bedste madskildringer findes i Asterix. Man forestiller sig altid selv, at man sagtens kunne spise et helt vildsvin, når man ser de tegninger.

Har tegnet variationer over brunch med bacon, æg, kaffe, melon og frisk basilikum + en tegning af et fiskefilet- og schnitzelspyd. Det sidste er virkelig fjollet.

Jeg kan ikke ret godt lide brunch, men det får mig til at tænke på flanører, og flanører får mig til at tænke på romantiske strugglertyper, hvilket igen betyder, at jeg kommer til at tænke på retssagen om Fighters + Lovers. Kan ikke rigtig få hovedet rundt om den sag. Men jeg tror, den er vigtig, så den skal helst med i serien. Desuden er flere af de anklagede studerende ved Københavns Universitet ...


Ingen kommentarer: