fredag den 9. november 2007

Verdens oprindelse - stribens vej II


Det har vist sig, at jeg skal stemme på Bodil Kornbek. Det var ikke meningen at det skulle være sådan, men det blev resultatet af Berlingske Tidendes partitjek. Og nu ved jeg selvfølgelig ikke, hvor meget matematik, Berlingskes test indeholder, men min egen test her på siden er designet, så den tager højde for mange hundrede forskellige svarkonstellationer - og jeg har ingen grund til at tro, at Berlingskes version er mindre kompleks. Dette har givet mig anledning til at tænke over kussen.

Dvs. Courbets kusse.
Eller den han malede.

For Bodil Kornbek har det efter sigende svært med evolutionsteorien. Men hvis hun blot er lige så kristen som 83 procent af danskerne, så har hun til gengæld ingen problemer med sådanne ting som den treenige gud eller muligheden for graviditet alene med Helligåndens hjælp (den eneste teknik, der forhindrer uønsket synd).

Derfor association og bagefter tegning.
Sorry.

Og jeg ved også godt, at det her er forkert - ikke nødvendigvis det med Bodil Kornbek, som jeg snart skal stemme på - men det med, at 83 procent af danskerne tror på folkekirkens lære om undfangelsen af Jesus. Det underlige er nemlig, at en meget stor del af disse mennesker alligevel regner deres medlemskab af folkekirken for noget ganske normalt. Måske faktisk for essensen af dansk normalitet ...

De her ting forvirrer mig, og jeg tror resultatet bliver en meget forvirrende tegneserie mandag morgen. Et par af dagens skitser vedlagt ...Ingen kommentarer: