fredag den 7. december 2007

Et kors til Ruth: Damp-rerunJa. Damp-rerun! Og da jeg skrev det fik jeg sjovt nok deja-vu, så det må være dobbelt op, gentagelsesmæssigt.

Jeg ville godt lave noget mere om Jørgen Poulsen, som jeg nu har fået medlidenhed med (se bloggen fra i går, som nu er blevet forsynet med en tekst), men jeg HAR allerede tegnet ham.
I øvrigt er han svær at tegne, fordi han ser grotesk forskellig ud fra foto til foto.

Derfor re-airing, eller -steaming. Tegningen stammer fra foråret, men den virker mere relevant nu, hvor det viser sig, at Ruth Evensen og hendes menighed forsøger at sælge Ground 69. Hvor ondt!

Heldigvis er det svært ...

Jeg spekulerede over, hvad Faderhuset mon kunne opføre, som IKKE ville blive smadret, og efter at have overvejet en sø og forskellige andre ting nåede jeg frem til, at et kors af damp ville være en mulighed. Dampen bliver tilført via underjordiske rør, og metalstanderen er omviklet med NATO-pigtråd og beton, der er fyldt med glasskår. Selve korset består af damp, som er næsten umuligt at ødelægge. Man kan lyse på det med en kraftig projektør i kirkeårets farver.

Tegningen - dvs. grafikken - var i Citadel, hvor den vandt to billetter til Roskilde. Ha.
Så: Ruths dampkors.

Ingen kommentarer: