torsdag den 13. december 2007

KædenDF-temaet fortsætter ...

I dag er Fighters + Lovers i øvrigt blevet frikendt i byretten for at støtte terror. Det tror jeg var bedst. Jeg bliver bange for Lene Espersen, når hun spærrer sine store ensfarvede øjne op og råber hen over sine modstanderes argumentation, fx i valgkampen, da der blev talt Ungdomshus. Det er rart, at domstolene holder lidt igen, når justitsministeren så let bliver vred og banal - og skræmmende, fordi hun faktisk har stor indflydelse.

Når alt kommer til alt, så havde de anklagede jo heller ikke i SINDE at støtte terror.
De støttede de gode ting ved FARC og ... ja, de nævner ikke rigtig de ikke så gode ting på deres hjemmesider. Teksten om FARC er virkelig fornærmende ensidig.
Anyways. Det er faktisk en vigtig sag.

Den var oppe at vende her på bloggen. Folk skrev kommentarer. Mette kunne fortælle, at en gruppe gamle modstandskæmpere havde besluttet at sende penge til den colombianske guerilla i sympati med de anklagede Fightere og Lovere. Hun spurgte retorisk, om Lene E. mon havde tænkt sig at indbringe dem for domstolene også ... det tror jeg ikke, Lene E. havde. Mon ikke, hun er lidt lettet over at tabe i dag?

Men selv om sagen måske er slut, har jeg alligevel lyst til at lave en tegning, der udstiller det magelige i at støtte en bevægelse som FARC så langt fra virkeligheden, som man kan være, når man sidder i København og arbejder med terrordebatten som et fashion statement. Det kunne godt være mig selv, måske - jeg har en russerhue og en Franco-lighter - men jeg tror, jeg tegner en pige.

7 kommentarer:

Anonym sagde ...

Jeg glæder mig personligt rigtig meget til din tegning af Fighters+Lovers. Jeg kender flere af dem og skal nok sørge for at de får den at se. Tchüss.

Chris sagde ...

Hmm, det er cool. Men jeg er bare ikke rigtig sikker på, at de vil elske den.

Anonym sagde ...

Nej, det regner jeg heller ikke med, men det er kun godt.

Chris sagde ...

Så hvis der holder en grå varevogn med mudrede plader foran min dør ... sådan en, hvor man kan skimte gløderne fra to cigaretter inde i mørkt bag forruden - så er det ikke dine FARC-venner?

Det er jeg cool med.
God weekend!

Anonym sagde ...

Jeg har set den på information.dk nu - jeg forstår ikke helt joken må jeg indrømme... hvorfor vil hun have pengene tilbage? (Du behøver ikke svare - når først en satiretegner skal sidde og forklare sine tegninger bliver det måske lidt akavet.)

mynona
(formerly known as anonym)

Chris sagde ...

Suk. Ja, det er godt nok akavet.
Og nu var den ellers bygget op til det helt store.

OK, hvis jeg laver noget om DF igen?

Anonym sagde ...

DF - det ved man da hvad er.

(?)

Måske noget med partislogans?