tirsdag den 18. december 2007

Sexchikanerede mænd


Jeg læste om mænd, der oplever seksuel mobning. Det må være rædsomt.
Og jeg VED, at hvis det skete for en af MINE venner - så ville jeg nok drille.

6 kommentarer:

Anonym sagde ...

Øhm, du bliver lige nødt til at forklare, hvorfor du synes at mænd, der bliver udsat for sexchikane, er grinagtige / fortjener (mere) drilleri. Tror du ikke på, at det forekommer, eller hvad?

Chris sagde ...

Læste en artikel om sexchikane af mænd forleden - og Michael Crichton lavede også den der bestseller for en milliard år siden - som blev til en film - om det samme. Så, jo, det forekommer selvfølgelig, at mænd bliver udsat for sexchikane.

Der er bare stadig - og det er jo nok ikke så godt - en ret stor del af mig, som har lyst til at synes, at det er sjovt. Jeg synes også nogle gange, tykke mennesker er skægge, alene fordi de er tykke.

Men jeg ved godt, det er forkert. Min tegning viser jo, at det er forkert. Men jeg fandt på den, fordi jeg MÅSKE ville kunne være lidt ligesom de tre på bænken.

Anonym sagde ...

Så nu ville det rigtige måske være at lave en lille tegning med dig selv som hånende heteronormativ machobøf der sidder og griner og siger noget plat når du læser den artikel. (Lidt lissom Roald Als der ofte selv spiller den jævne dansker i sine tegninger.)

Chris sagde ...

Men Roald Als er jo ikke den jævne dansker, han er wannabe på det punkt. Manden er indigneret, velinformeret og elitær.

Hvis jeg selv optræder i mine figurer, så er det som regel som de ondeste af dem. Det er jo deres replikker, jeg finder på. Resten har jeg som regel bare hørt.

I øvrigt kan jeg ikke lide, når tegneseriefolk iscenesætter sig selv på en bestemt måde. Det bliver altid lige lovlig kært. Og bloggen her er narcissistisk nok i forvejen.

Søren sagde ...

Chris,
vi andre tænker også straks på Demi Moore, og derfor tager vi det ikke alvorligt.
Men hvad nu, hvis du forestiller dig Disclosure med Jette Gottlieb i hovedrollen?
Så stivner dit smørede smil vist.
Go' jul suckers!

Søren sagde ...

Arrhhhggg... der var et fint ordspil lige til højrebenet i min kommentar... og jeg så det for sent! Øv.