søndag den 30. december 2007

SkureSpintemaet fortsætter.

Var meget i tvivl om udseendet på politikeren. Normalt ville jeg have tegnet et meget åbent, neutralt ansigtsudtryk over en åben og neutral krop - det er som regel det, jeg gør:

Jeg tegner nogle dukker, og så kan folk vælge at fylde dem ud med betydning. Eller lade være. Og kontrasten mellem en neutral tegning og en voldsom tekst er også tit god. Men her forsøgte jeg mig i stedet med noget mere realistisk. Og der var kun tid til at tegne denne version. Har lidt fortrudt. Det blev også en mystisk proportioneret kvinde, egentlig.

Og hvis folk undrer sig over, at de seneste dages tegninger er i gyldne farver: Jeg fotograferer dem, i stedet for at bruge en scanner. De bliver så dejligt trashede på den måde. Der kommer alt muligt støv og knas med, som man ikke helt kan fjerne. Og lyset fucker rundt med stregerne.

Ingen kommentarer: