søndag den 9. december 2007

Stejl Fart kommer på Information.dk


Wazzup? Fra i morgen udkommer Stejl Fart på Informations hjemmeside. Webredaktør Nikolai Thyssen giver striberne et skud i to måneder ... så må vi se, hvad læserne mener, hvis de mener noget.

Jeg er ikke helt sikker på, hvordan teksterne her på bloggen bliver integreret med tegningerne på Information.dk. Men jeg ved i hvert fald, at det her betyder én ting: Flere striber, der har samme størrelse. For Stejl Farts eventuelle die hard-læsere bliver der tale om et par genudsendelser, sorry. Men det er jo heller ikke fordi en milliard mennesker har læst den her blog.

Uh. Jeg har længe været jaloux på Doonesbury, der udkommer i Informations trykte udgave. Og nu får jeg selv lov at hærge netversionen. Håber I vil bakke op.

Eller IKKE bakke op, men så skal I sige det til Information alligevel. Aviser er glade for feedback. Også fra folk, der synes, det hele sutter.

Første tegning vil forestille en sort mand, kunne jeg forestille mig. Jeg tænkte på de der geder, man kan give hinanden, men så er det nogen i Afrika, der får dem ...

Ingen kommentarer: