fredag den 14. december 2007

T-shirt
Tegning af FARC-støtte som fashion statement.
Der er flere, der ikke rigtig fanger den - se eventuelt kommentar til bloggen fra i går. Suk.

Min anden ide var en mand, der lænede sig op ad sin metalfarvede SUV i Pisserenden. Avis, kaffe og cigaret i den ene hånd - croissant, som han gumler på, i den anden. Han skal have FARC-t-shirt på under sin dynejakke med pelskrave. Krummer drysser ned ad jakken, mens han udtrykker sin glæde over, at Fighters + Lovers vandt.

Nå. Temaer, man kunne tage op:

1) Ondskab og regler. Min søster har lige haft et Zygmunt Bauman-øjeblik med en bureaukrat fra Skat. Sådan en, der lyder meget fornuftig og henholder sig til reglerne, men faktisk gør noget meget ondt og forkert - og så tænker man: Det var derfor, Holocaust kunne lade sig gøre.

2) Det nye Ungdomshus. Bystyret vil ikke høre kommende naboers syn på at få Ungeren II placeret i netop deres hood. Hvorfor ikke, mon? Og har Faderhuset ikke en filial i Københavnsområdet, hvor man kunne lægge det? Det ville være mest fair. Næst efter at bygge et nyt hus på Jagtvej 69, selvfølgelig.

3) Jeg har lagt mærke til, at lige før folk, der spytter på jorden, spytter på jorden, er der et øjeblik, hvor de alle sammen får det samme helt fantastisk stupide udtryk i ansigtet. Det varer lige præcis et halvt sekund - den tid det tager at fiksere målet med øjnene og beregne velocitet og mængde.

3 kommentarer:

Anonym sagde ...

Idéen om en folkestemning i en boligblok er da fantastisk. Tegn noget om det. Det er fandme nærdemokrati. Gad vide hvor små skalaer man kan gå ned til? "Hvor mange af jer tre der bor her i denne stuelejlighed har noget imod at vi stiller en reklamesøjle uden for vinduet?"

Chris sagde ...

Det er en virkelig god tanke ... vil forsøge at brygge videre på dén.
Måske kunne man forestille sig, at et enkelt menneske skal sidde med ansvaret for placeringen af et nyt Ungdomshus ...

Anonym sagde ...

Nu føler jeg det er på tide at jeg smider min anonyyme mynona kappe og kalder mig ved rette navn... hermedgjort. Glad for du synes om ideen.