onsdag den 23. januar 2008

Lyserøde katte med tætsiddende øjneEr røget ind i den der onde cirkel, hvor man følger en verserende debat. Så kan man jo blive ved, især hvis den involverer noget med Naser Khader.

Savner lidt at tegne abstrakte ting, og hvad med polartemaet? ... det bliver den næste udgave af Maltes Spalte!

Men, okay, tegningen ovenfor handler også om polarregionerne i den forstand, at der er tale om en grønlandsk parlamentarikerkat. Prøv at gætte, hvilke politikere de lyserøde katte med tætsiddende øjne repræsenterer.

Ny Alliance forbavser mig. Jeg er begyndt at bruge dem som beslutningskompas. Hvis de siger noget, så vil det nok være klogest at sige det stikmodsatte, og hvis de gør noget, så vil det nok være et safe bet at gøre noget, der er helt, helt anderledes. Ny Alliance er min Nordstjerne!

Har tegnet Naser Khader i anledning af, at han har grebet efter statsministerens hånd. Nogen, der har en mening om, hvad han burde sige?

PS: Dagens citat: "Det er det rene ævlebævle!" Råbt af Karen Jespersen fra Folketingets talerstol.

5 kommentarer:

Steen AA sagde ...

Apropos hånden, så kunne Naser jo sige: "Ok, Anders her har du mig i din hule, mand". Aldrig forklare en vits, jeg ved det, men "hulemand", "hule hånd", altså ikk'?

Chris sagde ...

Jo mere jeg tænker over det, desto bedre en tekst synes jeg det er, Steen. Jeg er ret sikker på, at den vil kunne gøre fyldest i en lang række situationer. Endte med en lidt anderledes vinkel, hvor det var Nasers greb efter egen hånd, der blev det centrale. Men Fogh og en hule. Ja, klart.

Steen AA sagde ...

Naser hånd i hånd med Naser er saftsusemig også sjov - især kombineret med hans ret sjove ansigtsudtryk på tegningen.

Anonym sagde ...

Jeg synes den tegning med næsvise grønlænderfolketingskollega er noget af det bedste jeg har set i lang, lang tid! Og der er ellers generelt højt niveau på tegningerne herinde.. det handler om principper ..right ;)

Chris sagde ...

Apropos de grønlandske MF'ere. Læs eventuelt Anders Jerichows "Kolonialisme i dansk reprise" på politiken.dk