tirsdag den 29. januar 2008

Maltes Spaltes PolarspalteSeneste udgave af Maltes Spalte. De vakse vil muligvis bemærke, at teksten ligner en blog her på siden om det samme emne. Det er fordi, det er sådan jeg skriver striber. Maltes Spalte ER en slags blog. Det er derfor, den er så teksttung. Godt det netop er universitetssegmentet, der skal slæbe sig igennem alle de ord.

Hey - i øvrigt: Gitte Seeberg. Det ville være lækkert, hvis man kunne tegne noget om Gitte Seeberg. Brainer lidt over det. Hvad ved vi?

Hun har ry for at være solid. Men faktisk har hun nu forladt to partier på ét år. Er hun mon flaky?
Hvorfor går konservative eksilpolitikerkvinder altid i de der sære jakker?
Ville Gitte Seeberg være cricket, hvis hun var noget andet end Gitte Seeberg?
Skal Pia Christmas og Gitte Seeberg nu lave et parti, der hedder Mésalliance?
Er det så ekstremt studentikost at bruge udtrykket mésalliance, at det faktisk er ok at bruge det?
Skulle de to Stejl Fart-figurer Den Gamle Mand og Minken oprette en "Hjælp Gitte Seeberg-gruppe" på Facebook?

Hm. Det virker som om der er et stykke vej til en tegning.

4 kommentarer:

cyclonebill sagde ...

Jeg har lige googlet "pemmikan" for at se om det rent faktisk findes. Det er ret klamt - er du sikker på det virkelig kan bære et helt tveår?

Chris sagde ...

Ja, i kombination med det med skibene og seletøj til hunde. Så kan det godt.

Finansieringsmæssigt varer Polaråret endda tre år. Det burde hedde Olieåret. Danmarks egentlige politik i polarregionerne handler om at suge brændsel op, så vi kan få smeltet noget is.

Anonym sagde ...

Vi holder da udelukkende et meget mørkt polarår fordi der lige nu er en masse palaver om hvordan vi (jeps - Danmark er med i opløbet) skal dele det område af polarzonen som endnu ikke er lejet ud til olieselskaber - og da det kan tage en krig at finde ud af passer et tveår nok meget godt?

Mesalliance er da mellemsjovt? :-)

Heldigt for både Gitte Seeberg og Pia Christmas Møller at de kan søge asyl i andre partier - og hvis de får afslag, må de skam både bo og arbejde udenfor lejren :-)

Chris sagde ...

Suk, du tilgiver mig nok aldrig helt. Men jeg vidste jo ikke, at DIN blog hed sådan. Og en skal jo have fundet på det først, og det var garanteret dig. Det er jeg i grunden helt sikker på, faktisk.

Og jeg er ikke sikker på, at mésalliance er mellemsjovt. Jeg tror det er en 2-er på 10-skalaen. Tommelfingerregel: hvis man skal slå ordet op, før man staver det, så er det nok bedst at lave kaffe og spise kage og genoverveje.

Og det med olien er jo sandt. Bemærk eventuelt forskellen på budgettet for det kommende, stærkt opreklamerede klimauniversitet og budgettet for kampen for oliefelterne.