fredag den 1. februar 2008

Borger, nej, forbruger

2 kommentarer:

Anonym sagde ...

hæhæ, jeg kom lige til at tænke på denne tegning mens jeg var ude og luge. Skulle jeg køre på genbrugspladsen med ukrudt og snaller ? ... og sortere det i mælkebøtteblade, mælkebøttestængler, mælkebøtterødder, græsstrå, græsrødder... osv. Fandeme nej ! Lortet røg i dagrenovationssækken, sammen med brugte batterier, lidt småelektronik, malingrester og andet godt. Det er _mit_ ukrudt, _mit_ affald og _jeg_ har betalt for tømning af skraldesækken. Så kan alle jer miljøidioter sq have lige så ondt i røven som i har lyst til. Fuckers !

Sådan viser man sin modvilje mod alle de (stigende) miljøafgifter : FORUREN !

Chris sagde ...

My god! Du må være det ondeste menneske, som nogensinde har levet!

Jeg ser frem til dine kommentarer fremover.