tirsdag den 26. februar 2008

ForceStakkels DF'ere. Jeg havde næsten glemt dem. Men det går jo ikke.

14 kommentarer:

Jonas EL sagde ...

Det kunne være sjovt at undersøge, eller rettere, det kunne være sjovt at se resultatet af en undersøgelse, som så på, om der er en sammenhæng mellem grad af grimhed(/skønhed) og partimedlemsskab.

Anonym sagde ...

I guder ! Når man ser den tegning må man sande at der virkelig er nogen der har det sådan. Og så kan man jo godte sig over Silly Snøvldal nu har legitimeret df's realistiske syn på islam og muslimer. Tegningen er jo nok et udslag af at jer kulturradikale har fået nederens over at ånden er sluppet ud af flasken; at jomfruen ikke er jomfru længere. Men uanset hvor meget anti-df i tegner, så får i ikke stoppet ånden ind i flasken igen, og jomfruen bliver ikke jomfru igen. Velkommen til virkeligheden efter Søvndal gjorde stuen så beskidt at selv det største svin er rent nok.

Anonym sagde ...

Jonas:
Jo, jeg tror klart en sådan sammenhæng eksisterer. Tænk bare på Keld Albrechtsen og Jette Gottlieb. De får jo Mogens Camre til at se helt menneskelig ud til sammenligning.

Jonas EL sagde ...

@ "anonym"

Johanne Schmidt-Nielsen modbeviser, at der skulle være tale om en ensidig tendens på venstrefløjen, så jeg ved snart ikke. Desuden vil jeg smide min trumf - Glistrup. Hans ansigtshud er så foldet, at han kunne have fået et bi-job som regnvandsopsamler.

Anonym sagde ...

Hvis jeg lige må citere :
"Jeg vidste godt nok ikke, man blev dæmonisk grim af at melde sig ind i DF."

Prøv at bytte
"at melde sig ind i DF"
ud med
"at være jøde"

Fy for pokker, hva ! Det er jo ren nazi-retorik :-D Føj, sikke dog et ækelt menneskesyn der ligger bag de tegninger.

Det er sq da heldigt at det ikke er muslimerne du har gjort dig morsom på bekostning af - så havde der allerede været mordplaner igang mod dig !

Men bare tag det roligt, df'ere er tolerante mennesker ;-)

Meget morsomt at udsætte det for en lille venstrefløjssyretest.

Anonym sagde ...

"Df'ere er tolerante mennesker."

Vi lader den stå et øjeblik...

Chris sagde ...

Lader den stå eller tegner noget ...

Chris sagde ...

Og var jøderne mon overhovedet nogensinde så forfulgte, som DF er af disse kulturradikale ...?

Anonym sagde ...

jonas el:
Tendensen er skam heller ikke entydig på højefløjen. Mia Falkenberg og Malene Harpsøe er da også søde at kigge på, men utvivlsomt lige så ulidelige som Johanne hvis de først åbner munden.

Og jeg syns nu klart at Keld A trumfer Glistrup anytime i excessiv grimhed anytime. Hvor Glistrup godtnok har et origamistisk ansigt, er det ikke blottet for en vis sardonisk intelligens og det kan virke næsten charles-bronsonsk fascinerende i al sin månelandskabsgagtige furethed. Til sammenligning ligner Keld mere bare en krydsning mellem en lobotomiseret hund på lattergas og møntindkastet på en telefonboks.

Casper sagde ...

Spild af talent og intelligens.

Hvad med at tegne nogle radikale? De skal ligne noget blødt, flydende, smart, småt og lidt rynket, fx en lille skål øko-yoghurt med lavendelhonning der har trukket lidt skind.

Chris sagde ...

"Origamistisk ansigt" - det er ret lækkert. Det stjælder jeg til en stribe en dag. Og du vil ikke kunne gøre noget ved det, fordi du er anonym. Så kan du lære det. "Lobotomiseret hund på lattergas" betragter jeg som overkill.

Pudsig debat, det her er blevet. De politiske fløje konkurrerer på sprogligt blær. Det fungerer ret godt.

@Casper
Og nu De Radikale. Hm. Har ikke tænkt på dem længe. Findes de stadig? Hvis de var smart yoghurt i forrige år, så har de jo nok trukket lidt skind, som du siger. Men hvad har de gjort eller ment for nylig, vi andre burde interessere os for?

Anonym sagde ...

LOL - fantastisk pointe med lighteren - hvor får du det fra?

Jeg vil jo personligt hellere være grim end hellig - men det er selvfølgelig også let nok at sige, når man er nede med kold lungebetændelse - og har opgivet alle former for skønhedskonkurrencer. Ved nærmere eftertanke er lungebetændelsen da helt sikkert noget jeg har fået fordi jeg har stemt på de forkerte :-)

Søren sagde ...

Selvom operationen ikke udføres så hyppigt længere, kan man godt omtale den korrekt: på dansk hedder det 'lobotomeret' og ikke 'lobotomiseret'.

Chris sagde ...

Undskyld, Søren.
Er flov over, at jeg ikke slog ned på det, så der har stået lobotomiseret helt uantastet i flere dage.

God bedring, Trine-Maria. Jeg er sikker på, at du ikke kan have ment noget, der berettiger en lungebetændelse. En stemme på Ny Alliance forårsager mild svimmelhed og i visse tilfælde kortvarige hallucinationer, blot for at tage et eksempel. Småtingsafdelingen, med andre ord.