onsdag den 19. marts 2008

LuftmadrasserFolk der rejser skriver altid om deres rejser, sådan at andre kan tænke: "Fucking idioter, der rejser og oplever så kedsommelige ting og fortæller om dem, og man skal sikkert også se billederne - og om de så havde været med en hel flok nøgne kvindelige junkiegøglere i Iran på cykelferie, ville det stadig ha været kedeligt."

På Rejse med Stejl Fart
- den Rejsende Mack-formede blog om at rejse til New York for at sidde og tegne i en lejlighed, der lugter af maling.

Dag 1: East Village, New York. Vi ankom til lejlighed, der lugtede af maling. Satte ting på gulv. Naboen hedder Juan. Så pustede vi luftmadrasser op. Det tog lang tid. Tricket bestod i at klemme på ventilen, mens man pustede. Hvis man pustede UDEN at klemme på ventilen, kom der også luft i madrassen, men kun ganske, ganske lidt.

Det virkede hårdt at skulle puste så meget luft, selv om jeg kan huske, at vi blæste i en luftvolumenmåler i biologi i gymnasiet, og at det viste sig, at jeg havde en lungevolumen på omkring otte liter, hvilket var et stykke over de øvrige i min klasse, og jeg tænkte dengang, at det nok var fordi jeg havde gået til kor, da jeg var lille og havde lært at trække luft hele vejen ned i "maven", men - hey - siden da har jeg cyklet rundt i København og indåndet en utrolig bunke partikler, så God KNOWS hvordan der ser ud i lungerne nu, nå det skal vi ikke tænke på. Og, nå, men til sidst var madrasserne pustet op, og så gik vi på bar i St. Marks St. og drak cocktails og Brooklyn lager og spiste Berkshire Pulled Pork Slides, som svarer til rillette, men serveret i små burgerboller. Og så gik vi hjem. Og så sov vi på madrasserne. Og de føltes hårde af al den luft.

PS: De af læserne, som er tyve: Drop det. Jeg har lånt lejligheden ud, mens jeg er væk.
PPS: Tegningen er et stempel af en hund, som skal laves hos Casey Rubber Stamps og bruges af et band.

2 kommentarer:

Søren sagde ...

En hund?!?? Salig Tarzan - God rest his furry soul - ville have værdsat at blive nævnt.

Chris sagde ...

Sorry, det er sandt. Hunden er en boxer med en stamtavle så lang som Gandalfs skæg. Yukon von der Portha Westphalia, tror jeg den blandt andet hed ...