torsdag den 6. marts 2008

Norsk hash


Dagens store nyhed på netaviserne er optrevlingen af et mægtigt cannabis-kartel i Norge.

"I Norge!?" Udbrød velsagtens mange.

Men ikke jeg. Se, jeg har fundet en ungdomstegneserie frem. Første side af det, jeg forestillede mig skulle være et helt album. Arbejdede med serien som en tosse i adskillige måneder. Tegnede endnu langsommere dengang i 2001-2. Muligvis også pænere, slår det mig. Men teksten er noget rod. Bemærk dog nederste billede i højre hjørne.

Jeg nåede at lave 16-17 sider, før projektet ramlede sammen i hovedet på mig. Tror måske, jeg vil smide noget mere af den ud på siden her hen ad vejen. Side 11 har nogle OK elementer, mens pikkene med danske flag på DF-plakaterne på side tre virker frastødende på mig nu.

Kaptajnen (Kaptajn Natron) var en figur, jeg tegnede da jeg gik i skole. Han var en karikatur af en klassekammerat, men gjort voksen. Håber ikke, fyren ser sådan ud i dag. Hans selvpromoverende stil må jeg selv tage ansvaret for. Det er jo mig, der har en blog.

Sune-figuren har ikke talt til mig siden 2002, og fisken Halifax - der ellers virkede som en lovende karakter - er vist lige så stille gået hen og blevet til en anden tegnet figur, en snegl, som gæsteoptræder med fabler i min anden stribe, Maltes Spalte, med sit modstykke, sin ven, sin venligste fjende, ræven.

Ingen kommentarer: