mandag den 19. maj 2008

Frigjort eller forført?Maltes Spalte om '68.

3 kommentarer:

Jonas EL sagde ...

Argh! Jeg er uforvarende allerede kommet til at læse en af universitets strategier. Hvad skal jeg gøre - er napalm nu eneste udvej?

Anonym sagde ...

Hvad hvis man, da man var ansat på universitetet, har skrevet flere arbejdspapirer og rapporter om ting som e-læring og dermed uforvarende måske har medvirket til universitetets strategi-dannelse? (Om ikke andet så i form af: "Det her er for dyrt at gennemføre. Lad os i stedet hyre ham, som har kontor ved siden af mig, til at komme med en ny betænkning.") Skal man så tæppebombe sig selv, også selv om man nu er i den private sektor? Det her bekymrer mig virkelig.

Chris sagde ...

Vi er ingen af os uskyldige.
Hvis man glemmer at slukke lyset - eller lader vandet løbe, mens man henter sæben - dræber man en isbjørn.

Og jeg søgte engang et job i universitetets administration. Fik det ikke. Godt det samme. JEG er stadig uplettet. I andre må bare leve med jer selv!