søndag den 11. maj 2008

Vælg dine kampeKvinden i græsset er tegnet efter et billede i en film af den amerikanske tegner Brad Neely. Han fortæller historier i et hybridformat, der hverken er tegneserie eller animation. En slags lysbilledshow. Jeg synes, hans ting er knivskarpe og nyskabende. Har interviewet ham med henblik på at skrive en artikel.

2 kommentarer:

Anonym sagde ...

Jeg kan godt se pointen! Forstår blot ikke, hvorfor de lavestlønnede skal mistænkeliggøres i forhold til verdens katastrofer, når det er direktionerne og deres funktionærlakajer, der kunne undvære mest til verdens nødlidende. Du bør huske på, at der rent faktisk findes folk, også folk med arbejde, her i landet, der har svært ved at give deres børn de samme ting, som bedre stillede kan!

Chris sagde ...

Jeg kunne også godt tænke mig en helikopter.

Tak for udtrykket "funktionærlakajer" - det er så herligt old school. Men du besvarer næsten også selv direktørspørgsmålet ved at bruge sådan et ord. De rige er vel næsten per definition uden for pædagogisk rækkevidde. Desuden omfatter den her strejke jo virkelig mange mennesker. Jeg synes stadig, de skulle genoverveje, om de bruger deres politiske energi mest fornuftigt.