onsdag den 18. juni 2008

OverspringselectroSidder og arbejder med noget, der føles svært. Så jeg overspringstegner.
Vil den nuværende hagesmæksprægede tørklædeelectromode bære ind i det kommende årti?
Det er pludselig usikker på. Jeg vil bede min bankforbindelse kaste et kritisk blik på min portefølje. Måske skal Vibskovaktierne sælges? I små bidder, det er klart ...

- -

Apropos, både til det her og til det med kommunerne, måske. Tilføjet den følgende morgen:

"Sandheden er, at selvom Wallpapers eksredaktør synes københavnere er skønne og dejlige, så er københavnere også, ligesom dem uden for hovedstaden, homogene bakketrolde, der bedst kan li’, at det ser ud, som vi er vant til. Trods at vi har en bar, der kalder sig selv for karriere, med islandsk kunst i loftet og et usmageligt forsøg på et politisk menukort, der giver rabat til ’niggere’ og nedstirrer en, hvis man ber’ om en irish coffee uden lakrids og anis.

Sandheden er også at vores hyggelige homogenitet får os til at dyrke det samme udtryk i årevis. Er det nu på andet, tredje, fjerde år, at Vibskovs gøglermænd og deres sjuskede tilfældighedsmode kører på sit højeste? Den københavnske bypige/kvinde er selvfølgelig med på den samme bølge, men med mindre uheldig konsekvens som mændene. Vibskov er for mændene, som det danske a-kassesystem er for kreativiteten: Effektivt, forudsigeligt, styrende, struktureret og særdeles usexet."

Fra Camilla Lærke Mors' blog.

I øvrigt er jeg meget glad for mit eget tørklæde med mønster af krager og træstubbe ...


5 kommentarer:

Anonym sagde ...

Når man kører musen over logomislogoet, så ser pilen større ud i det gule felt, end den gør i det sort-hvide. Forresten - wienermelange ér bare den bedste melange. Kan man lave det selv?

Chris sagde ...

Har gode erfaringer med en blanding af Oboy og Nes. Samme dosis af hver som ville indgå i en almindelig, ublandet, kop. En vis gensidig neutralisering finder sted.

Anonym sagde ...

Nes og kakao - så er det jo bare en kaffechoko eller noget i den dur. Der mangler det der mælkenoget. Du skal forresten være opmærksom på, at der til kaffechoks er stor forskel på kakaoerne. Dem der skal blandes med vand er de bedste. Prøv amora fra netto.

Chris sagde ...

Der er vel mælk - eller i det mindste valle - i Oboy?

Altså, vi taler surrogatmelange, selvfølgelig gør vi det. The REAL McCoy kommer fra maskine. Det her er jo ikke en smag, man selv kan blande.

Det skal også smage lidt af plastik fra den delvist smeltede kop.

Anonym sagde ...

Der er da ikke mælk i Oboy. Det er jo det, der skal blandes i.
Hvis man rører rundt med en kuglepen, kan man måske få plastiksmagen frem alligevel. Ej, det bliver nok ikke helt det samme resultat.
Helle for at opfinde Ice-WienerMelangen. Et hit til sommertørsten.