onsdag den 23. juli 2008

Miljø og TeknikHvis tegningen kommer først, handler det om at finde ud af, hvad den skal bruges til.
Der er en frist på cirka en dag.
Nogle gange lykkes det ikke at overholde fristen.
Det er også en dum idé med en frist. Lad os ophæve den regel igen.

Her er to eksempler på tegninger, der ikke overholdt dagsreglen, dengang den stadig gjaldt:

Den første, den der er øverst, er en vampyr, som jeg først havde forestillet mig skulle være arkæolog og seniorforsker. Men så slog det mig, at han snarere lignede en person med ansvar for vandkvaliteten i et givent område. Susanne mente, at han nok var ansat i Miljø og Teknik, Svendborg Kommune, og jeg tror, det er rigtigt set.

Men hvorfor blev han vampyr? Hvordan kunne det gå for sig? Det er ikke en historie, jeg har været i stand til at fortælle.

Tegning #2 (herunder) er en fyr med lemonhead, som ser ubekvem ud i sin alt for stramme hud. Forbitret, forsuret og fortørnet. Men igen: til hvilket formål?

Dunno.

3 kommentarer:

Anonym sagde ...

Jeg synes mere han ligner King Kong, der har været domesticeret for at prøve at tilpasse sig dagens Danmark, men nu ikke længere kan klare sit hæmmende job på kommunen... Af en eller anden grund, sympatiserer jeg med Lemon Head de her dage med bagende hede - måske er det fordi jeg er gravid... Håber ikke babyen har et Lemon Head av av av...

Chris sagde ...

Ouch! Og, ja, der er klart noget fødselspræget over måden, Lemon Heads hoved dukker frem af skjorteåbningen på. Det er måske en sindstilstand: Den permanente fødsel.

Jonas EL sagde ...

Min stedfar er pudsigt nok ansvarlig for vandkvaliteten i en anden landets kommuner. Ligner han vor ven fra Svendborg? Tja, det er vist ikke skudt helt ved siden af.
Kunne fynboen mon være blevet vampyr som forsøg på at kompensere for et drastisk fald i jernindholdet i H2O'en fra vandværket?