fredag den 3. oktober 2008

Mand belærer sin kone - og andre skitserMine striber er som regel puslespil af halv- eller ubagte ideer. Her er nogle skitser fra de sidste par dage. Ved ikke endnu, hvad der kan arbejdes med, og hvad der skal ud.


En kvinde med god hat. Inspireret af et maleri af en helgen, Skt. Margrethe fra Antiokia.


Hvem kigger ud af hullerne i vores hoved?John McCain. Er ret tilfreds med den. Men jeg skal ikke bruge den til noget.


Pigeskitse. Har lige læst Joann Sfar, han laver lidt den slags hår. Uh, Sfar. Han er god. Sfar, Sfar. Gad vide, hvordan det skal siges?


Tegnet på en billet - der er noget ved håret.

En vagtsom mand, en stålsat mand og flere kvinder.

Og, nederst, besøg hos Finn og Lea.Herunder: Den oprindelige version.


2 kommentarer:

Anonym sagde ...

Hov!

Du har aendret i teksten til denne i forvejen helt geniale stribe!
Jeg er ikke sikker paa at det er til det bedre...
"Det er min lille praemie til dig, fordi jeg elsker dig" er lidt mere "crude" og aabenlyst piedestaliserende end "Det gider jeg godt idag", som paa en mere intuitiv maade naermer sig den subtile maade som maskulin dominans udspiller sig paa...
Du maa hellere give lyd paa denne her... Ellers vil fremtidens Zielerkologer skaendes i aarevis om fortolkningen...

- Andreas

Chris sagde ...

Er temmelig rystet over, at du har opdaget, hvad jeg har gjort.

Nu har jeg lagt den oprindelige stribe tilbage under den redigerede, neddummede, version. Mere kan jeg ikke gøre.

Du har nok ret.