tirsdag den 16. december 2008

Situationer uden før'er eller efter'eRegina Ekström, ledende medarbejder i slikgiganten Leaf, tygger nu på mit forslag om en Läkerolsponsoreret lakridsartikel.

I mellemtiden et par ting fra skitseblokken:

Øverst: der har været en masse polemik mellem teologer og antiteologiske religionsforskere på det sidste. Jeg kan godt lide ideen om at reagere på Johannes Møllehave på dén måde, men kunne ikke lige finde den rette kontekst at servere situationen i.

Tegningen herunder er eksempel på det samme - altså en situation, jeg godt kunne lide, men som ikke rigtig havde forbindelse til et før eller efter jeg kunne forestille mig, da jeg tegnede den. Der er dog noget fundamentalt trygt ved at betragte mennesker, som holder fast i deres ideer, mens systemerne ramler.

Ingen kommentarer: