tirsdag den 27. januar 2009

Om at lyveSeneste Maltes Spalte med ræven og sneglen udforsker løgnens destruktive potentiale.

5 kommentarer:

Anonym sagde ...

Sej stribe! Jeg elsker, at de fleste af tegningerne på ingen måde relaterer til teksten.

Chris sagde ...

Det er sandt, det gør de som regel ikke, når det er til Universitetsavisen. Jeg kan ikke længere huske, hvorfor det skal være sådan. I den med slåbrokken fulgtes de ad. Måske er der en parallel historie i billederne ... næ, jeg har lige tjekket. Det er der ikke.

Anonym sagde ...

Det er jeg glad for, du siger. Efter min kommentar kom jeg i tvivl, om jeg bare ikke var SKARP nok til at afkode de visuelle budskaber og deres sammenhæng med teksten. Jeg har tænkt på pæren hele natten. Nu kan jeg slappe lidt af igen.

Jonas EL sagde ...

Nå, jeg sad ellers og tænkte, at det måtte være noget med pæreformede mennesker, som stemte DF...

Chris sagde ...

Ja, ærlig talt, Jacob, den med pæren er da åbenlys. Og den med katten, sådan set også, og Krarup. Men de andre ting. Guderne må vide, hvad det skal betyde. Jeg ved det ikke selv.