tirsdag den 17. marts 2009

Helge taler - en lydslæde
Har forsøgt at producere den kedeligst tænkelige audiovisuelle fremstilling af et i udgangspunktet spændende emne. Der er tale om en såkaldt sound slide - 'lydslæde' på dansk.

Men jeg ser nu at jeg ikke er gået radikalt nok til værks. Taler Helge Sander i høj nok grad som om han læser højt? Kunne videnskabsministeren have virket mere distanceret fra den klimadagsorden, han taler sig ind på? Jeg tror det.

Der mangler nok også en dræbende melodi. Helges tema. Det må vi arbejde på.

Og måske er der for mange billeder. Måske skulle det have været det samme billede gentaget hele vejen.

Kedsommelige forslag er velkomne.

6 kommentarer:

Anonym sagde ...

Måske skulle du overveje at droppe billederne?

Anonym sagde ...

Afspil Helge i Windows Media Player og lyt til ham med deres automatiske visuals. Det ville være ekstremt kedeligt.

Tilgengæld er jeg så glad for stenen og billedet af Helge på skærm i din slide.

Ka det kombineres? Man kunne dele skærmen op. Kompliceret, men stadig kedeligt.

Chris sagde ...

Hm. Jeg ved ikke. Har tit tænkt at de Windows-visuals var flotte. Hvordan laver de dem? har jeg spurgt. Og jeg har tænkt at svaret sikkert er en enkel algoritme. Men så har jeg husket på at jeg ikke rigtig ved, hvad en algoritme er.

Ingen billeder ville også kede mig mere, indrømmet, men jeg synes der er en vigtig pointe i tanken om det komplekses potentiale for kedsommelighed.

Anonym sagde ...

Kunne det ikke være lidt sjovt at lege med det gamle udtryk "kloge mennesker keder sig ikke". Jeg ved faktisk ikke om det er gammelt. Eller om det er et udtryk som sådan. Men min mormor plejede at sige det til mig, og det er da lidt sjovt at videnskabsministeren er så kedelig. Det er måske lidt tørt. Kedeligt. Bare glem det igen.

Chris sagde ...

Det er virkelig et irriterende udtryk. Det er også forkert. Bare tag Sherlock Holmes. Han kedede sig næsten altid. Sig det til din mormor.

Måske keder Helge Sander ikke sig selv?
Måske er Helge Sander den klogeste?
Måske har han bare en højere kedelighedstærskel end gennemsnittet? Måske er han altid den sidste der keder sig? Hvis folk siger: "Helge, læg ud med en joke, så får du salen med." Så kan han ikke se hvorfor, fordi han er for klog?
Er det det du mener?

Unknown sagde ...

Jeg synes du har haft en meget meget kompetent og heldig hånd, da du lavede denne totaloplevelse - man kunne måske mixe en midi-fil med star wars-temaet ind, for at tilføre en ekstra dimension til lydsporet?