torsdag den 12. marts 2009

Hidsigt rød og skinnende



Det begyndte med en tegning af en morfar, som ikke vil have en tegning af sit barnebarn. Han ville hellere have haft et gavekort til en full-scale brasiliansk voksbehandling "back, crack og sack" på Men's Room, skønhedsklinikken for glatte mænd. Tegningen lå på Informations hjemmeside, og indehaverne af Men's Room opdagede den. Den ene af dem - Marie - ringede. Straks blev jeg ynkeligt bange. Sæt hun var vred. 

Marie var ikke vred. Men's Room ville gerne låne tegningen til deres hjemmeside. Formentlig så andre bedstefædre også kan blive inspireret til at få en mere pornoficeret krop. Hun forærede mig også en behandling, så jeg selv kunne føle, hvad det gik ud på. Men det var en ansigtsbehandling, for brasilianertorturen er ikke en del af programpakken på klinikken.

Hvem vil ikke gerne skifte sit havregrødsagtige ansigt ud med noget mere skinnende og stramt? Jeg greb grådigt muligheden. Og på nær da det i intervaller skiftevis kløede, sviede eller stak, er det noget af det rareste, jeg har prøvet. Ever.

Man ligger på en blød briks i et smukt rum. Der er en plakat at kigge på som i gruopvækkende detalje gennemgår menneskets væmmelige hud, og der er Air og Moby og Enya at falde næsten i søvn til mens man bliver dampet på og aet og svøbt i ting, og pakket ind i ler som en bålstegt kylling, og sprayet og masseret og aet igen med noget, der dufter af eukalyptus.

Indtil man er aet helt flad og kønspolitisk besejret. Og imens taler pigen i kittel (men uden synlig hofteholder) om Næstveds mange infrastruktuelle og kulturelle tilbud, og det hele er ekstremt hyggeligt.

Efterfølgende ser man hidsigt rød ud i hovedet. Man er meget ren og let hævet og skinnende. Nu er det ens opgave at spare penge sammen, så man kan komme til at blive aet og plejet igen. 

Man skal gøre noget godt for sig selv fra tid til anden. Eller, okay, det er bedre hvis man gjorde det for en anden. En hvilken som helst anden. Men at hjælpe os selv er vel stadig det næstbedste, vi kan.

Øverst, den hastigt nedkradsede oplevelse. Her: link til morfaren med voksdrømmen (rækken til højre, cirka halvvejs nede).







 



Ingen kommentarer: