torsdag den 19. marts 2009

Lokumsrullen - det kommunikationsmæssige idealSeneste Maltes Spalte.

6 kommentarer:

Anonym sagde ...

Thank you!

Endnu en klassiker!

Den har alt: Et konglomerat af små spidse pointer som har været brugt i tidligere striber, men som nu flyder sammen i hidtil utænkt harmoni, ekvillibristisk udførte meta-overvejelser over lykkefriiseringen af KU - og en ræv i dametøj.

Tak!

Anonym sagde ...

Pigen ligner én fra Corto Maltese, eksem eller ej. Lækker detalje. Kh. Ulrik

Søren sagde ...

Jeg har nok misset pointen (igen) men jeg synes den var ukarakteristisk kedelig. Toiletrullen og brillerne var dog fede.

Anonym sagde ...

Virkelig en stribe, der maner til eftertanke. Jeg tænker fx stadig over, om ræven i dametøj mener slut (the end) eller slut (sjuskedorthe)...

Anonym sagde ...

hm... jeg overvejede om det i virkeligheden var en ulv i fåreklæder, og ikke en ræv i dametøj...

Chris sagde ...

Jeg tror at folk, eller ræve i dametøj, som siger "slut" på den måde taler ud fra en eller anden type frustration. Som i: "Arrrg, slut, tag det væk."

Folk der siger "slut" siger også "basta" og "punktum" og "denne samtale er forbi nu" og "jeg vil have lov at tro at MFR-vaccinen er dårlig for mine børn". Da de var små sagde de "spejl" og "skjold".

Og det ER en meget ulvelignende ræv. Faktisk har jeg svært ved at tegne mine ræve ens. Der plejede at være nogle ræve som hang ud i min gård, men de lader til at være blevet fanget af nogen. Kan ikke lige forklare det med kombinationen af en ræv og en voluptuøs kvindekrop ...

Apropos Corto Maltese. Må straks låne en bunke ...