onsdag den 27. maj 2009

Varm hånd fra skuffen


Den her dukkede lige op.

Egentlig tænkt som en stribe ... noget med "en varm hånd", vist noget Mogens Lykketoft snakkede om et sted (rar fyr, men ikke så skrap til at finde den rette metafor, Mogens).
Eller også er det bare mig, der lytter forkert.

Tror jeg havde en idé, der skulle gøre situationen sjov, men så glemte jeg den. Too bad.

2 kommentarer:

Anonym sagde ...

Jeg synes, den er ret sjov i sig selv.
Jeg tænker, at fyren er hendes barnebarn, der vil imponere hende. Han kan ikke trylle, så derfor har han sat ild til sine hænder med benzin. Hun siger overbærende og lidt distræt: "Ja, ja, det er flot, Henning" mens hun tænker på en flot blomst, hun så forleden.

Chris sagde ...

Det er også flot af Henning at bide smerten i sig indtil showet er forbi.