lørdag den 10. juli 2010

Underdrama


På den positive side: De har fundet nogle nye slags fisk, mens de alligevel var nede at kigge på olien. På den negative: De nyopdagede fisk dør nok på grund af olien.

1 kommentar:

Emil sagde ...

til christoffer zieler

jeg så dine billeder på gladsaxe hovedbibliotek, jeg kunne godt se at det her var noget jeg kunne blive rigtig meget vild med

først og fremmest elsker jeg din tegnestil, hvordan den er meget blandet og ikke forventer høj kvalitet eller kontinutitet af sig selv men virkelig får budskabet ud på den bedste måde

(jeg indser i dette øjeblik at jeg skriver et fanbrev så jeg vil gøre det kort og håbe at du læser det)

du minder mig lidt om mig selv om et par år, eller nok nærmere min far men jeg kendte ham jo ikke på det tidspunkt. jeg kender heller ikke mig selv om et par år.. det lyder da egentlig helt skørt nu men altså..

jeg ser op til dig fordi du gider
det er lidt som om at når jeg ikke er enig med noget malte siger så handler det om noget jeg ikke ved så meget om, og jeg tror faktisk jeg lærer noget af ham

for det virker fornuftigt

(fx om gymnasiet, om det har noget på sig eller ej, venter på at jeg kan komme på efterskole)

forresten er du egentlig skide god til at tegne men det er vel ikke det der er det vigtigste

der er virkelig mange finurligheder i alle dine ting som jeg holder af. men der er også så mange andre ting, så dybe meninger og dragene historier og fantastiske scenerier og historier! din humor er underfundig og til tider intet mindre en genial. undkyld, hvis jeg ikke fik sat nok punkttegn i det forestående. så blev det alt for langt alligevel.

Emil

ps antrhopomorfisme gør bare godt bedre