mandag den 15. november 2010

Nu tør jeg IKKE blive syg - Britt Valentin del II november-udgaven af Dansk Folkepartis blad, Dansk Folkeblad, handler hovedhistorien »Nu tør jeg ikke blive syg« om en kvinde, som ikke længere er tryg ved forholdene i det danske sundhedsvæsen.

Flere medier har omtalt artiklen, men få har nok læst den i sin fulde udstrækning.
Det er en skam.

Så her kommer Nu tør jeg ikke blive syg - den illustrerede udgave, del I.

NB: Ordene er skrevet af René Teige. Tegneren har ikke modtaget honorar fra Dansk Folkeparti.
1 kommentar:

per heyn sagde ...

pyh ha...og halal!

Det VAR da godt, at Britt ikke skulle omdtages af en JØDE eller opereres af en skæbnetro hinduist.

MEN og YES! - nu kan jeg, næste gang jeg skal opereres i næstved, be mig fritaget for at blive behandlet af et medlem af DF - det er jo LIDT farligt med deres menneskesyn - altså, jeg er 2. generationsindvandrer - min mor kommer fra Sverige....
Men det var en lyserød dansker, der opererede mit brækkede ben i 2005, så jeg blev inficeret med stafyllikokker, som nu på 6.år har gjort mig 15% invalid...

Jeg burde have spurgt, om den spiritusduftende mand mon ikke val medlem af socialnationalisterne...

Per Heyn
Faxe