tirsdag den 2. august 2011

Tonen i debatten-debatten

Jeg har tænkt over den der debat om, hvad det betyder at tale grimt og ondt om indvandring og islam og multikulti - om tonen i debatten, som man siger.

Som om tonen er spændende overhovedet.

Her er mit take på det i tegneserieform.
PS: Jeg har fundet citaterne i kursiv hos Rune Engelbreth, som følger med i, hvad der foregår på højrefløjen, ikke mindst sprogligt. Han har ikke medvirket til serien her, men jeg vil gerne lige give ham credit for det dokumentationsarbejde, han udfører. Ord ER vigtige.
4 kommentarer:

Maja Højgaard sagde ...

Jeg er ret vild med din tegning. Især "afslutningen" med at vi alle er Nordmænd og derfor er generaliseringer godt.

Men hvem er ham med krøllerne og klumpnæsen i midten der gerne vil gøre noget for de ældre katte?

Chris sagde ...

Det er en dame, jeg så på gaden. Hun ligner lidt en mand, det må vi erkende. Tegningen gør hende nok ikke ære.

Hr Gustafson sagde ...

Sjovt som vi alle bemærker hvad den borgerlige fløj siger af fuldstændigt fantastiske ting der kan misforstås...Gad vide om mit øje stadigt er blindt for hvad venstrefløjen sir´...?

mvind sagde ...

En af de fine ting ved dine tegninger er, at de ikke er dogmatiske. Du har måske nok en holdning, men du forsøger ikke at tvangsfodre andre med den. I stedet sidder man tilbage i en eftertænksom stemning. Tag det som en stor ros.